Vaša #1 kombi rešitev

Selitveni servis Kombicenter je selitveni servis s tradicijo, izkušnjami in referencami. V selitvenem servisu Kombicenter smo zanesljivi, hitri in profesionalni.

 

Na vašo željo vas preselimo iz poslovnih prostorov in pisarn ali pa opravimo selitev stanovanja ali hiše. Selitve opravimo takrat, ko najmanj motimo vaše delo v podjetju in tako zagotovimo nemoten delovni proces in se posledično izognemo izpadu vašega dohodka.

 

Pred vsako selitvijo se z vsako stranko opravimo individualni pogovor ter ocenimo selitev tako po časovni kot finančni plati. Hkrati vam predlagamo najboljšo možno logistično rešitev v danem trenutku.

 

V okviru selitev opravljamo tudi montaže in demontaže, prav tako vam stvari zavijemo, zapakiramo, skratka ustrezno zaščitimo, da se med transportom ne uničijo. Vse stvari, ki so predmet selitve, so v času storitve ustrezno zavarovane.

Opravljamo:

Cenik

Število ur dela
Cena na uro
2 – 4
76 € + DDV
5 – 8
70 € + DDV
9 – 12
64 € + DDV
daljši čas
po dogovoru

Cenik velja do 20.12.2022. V cenah ni vključen strošek cestnin in parkirnin. V primeru dolgoročnega sodelovanja vam nudimo dodatne popuste.

V ceno selitve je vključen najem kombija, zaščitna folija in dva delavca!


Minimalno število ur, ki se računajo ob prihodu ekipe, sta dve. Ure se obračunavajo po sistemu garaža – garaža. Za selitev po Ljubljani se štejejo vsi prevozi do 70 km.


V primeru, da imate kakšne posebne želje oziroma zahteve, pokličite naš selitveni servis Kombicenter ali pa nam pišite na e-mail in skupaj bomo našli optimalno rešitev.

Dodatne storitve

Izkušnje zadovoljnih strank

Povpraševanje

Za hitro in ugodno ponudbo nas pokličite:

Najemite svoj kombi v manj kot 3 minutah. Za hitro in ugodno ponudbo pokličite: